fra kr. 4499

Det kan være du allerede har været afsted på årets sommerferie og nu leder efter vinterferien? Eller måske bliver det ikke til en ferie i sommermånederne, men du vil gerne mærke solens stråler i udlandet senere på året?

Her har jeg fundet en dejlig all inclusive-ferie til Gran Canaria, hvor du kan rejse fra oktober i år til april næste år. Gå ind på Suncharter.dk for at se alle datoer og priser.

Turen går til skønne Maspalomas på Gran Canaria, hvor du kan slikke sol og snuppe en dukkert ved en af hotellets to pools (den ene af disse er opvarmet). Hotellet har desuden en shuttleservice til Maspalomas strand, som du kan benytte.

Gran Canaria med all inclusive

Med dette tilbud kommer du til at bo på Dunas Mirador i Sonnenland. Du kan vælge imellem indkvartering på enten dobbeltværelse, dobbeltværelse med pooludsigt eller familieværelse med plads op til fire personer. Alle værelserne er indrettet med telefon, satellit-TV, værdiboks samt privat badeværelse med badekar og toilet. Der er desuden enten balkon eller terrasse.

Hotellet har desuden gennemgået en renovering og modernisering i slutningen af foråret og starten af sommeren 2017, så det nu fremstår helt tip-top.

deal-screenshot

Capture (21)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning