Trænger du også til en velkommen pause fra hverdagen? Tag på en miniferie i forbindelse med en weekend i London. I midten af september kan det gøres ekstremt billigt med eksempelvis fly fra Aalborg og et moderne, centralt beliggende hostel.

Hvis afgangstidspunktet eller lufthavnen ikke passer dig, så kan du få et overblik over flere billige afgange og afgangslufthavne på vores fly-finder.

Du kan få mine tips til den perfekte weekendtur til London her “London – tips til den perfekte weekendtur – Holidayguru.dk“.

Tag på en billig ferie til London

Du kan blive indkvarteret på Generator London, som ligger i den nordlige del af Londons centrum, tæt på metrostationen King’s Cross.
Det kan være svært at finde billige overnatningsmuligheder i London, hvis man også vil bo centralt. Men i dette tilfælde med Generator London er det lykkedes at finde et moderne og farverigt hostel, som primært henvender sig til det lidt yngre publikum.

Hvis du søger lidt mere privatliv, har jeg også fundet et alternativt hotel, Moxy London, i Stratford-bydelen tæt på London Stadion og den Olympiske Park

Generator London
3* hostel
Central beliggenhed
Fra 338,- for 2 nætter pr. person

Book Generator London

Moxy London Stratford
I Stratford ved den Olympiske Park
4* hotel
Fra 587 for 2 nætter pr. person

Book Moxy London

Er du på jagt efter rejser til London på andre tidspunkter eller måske et andet hotel? Så se på min side “Rejser til London – Holidayguru.dk” om der er måske er det rigtige tilbud på en forlænget weekend i London til dig.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning