fra kr. 1417

Der er altid masser at se og opleve i London, og derfor har jeg fundet denne deal til dig på Trivago og Momondo. Hvis du trænger til at komme væk og opleve noget nyt og nyde suset fra storbyen, er det perfekt at tage på forlænget weekend i London, og det behøver ikke koste alverden. Der er ofte billige flybilletter at finde – her har jeg valgt afrejse 18. november og hjemkomst 21. november 2016.
Men der er også mange andre datoer at vælge imellem, og næsten altid billige flybilletter til London – både fra Billund og København.

Forlænget weekend i London

På DoubleTree by Hilton Hotel London – Docklands Riverside har du en ordentlig base til at udforske byen, og hotellet er af god standard og har egen færge. Hotellet er beliggende på Themsen, så der er en flot udsigt. Værelserne er velindrettede i pæne farver og har alt, hvad du har brug for på din storbyferie. Du kan vælge andre datoer at rejse på, men vær opmærksom på, at prisen på både hotel og fly kan ændre sig.

Er du på jagt efter rejser til London på andre tidspunkter eller måske et andet hotel? Så se på min side “Rejser til London – Holidayguru.dk” om der er måske er det rigtige tilbud på en forlænget weekend i London til dig.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning