Forlænget weekend i Bruxelles

2 eller 3 nætter på femstjernet hotel med morgenmad og fly tur/retur

  • Hotel Stanhope Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Brussels Airlines
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1669

Har du besøgt den belgiske hovedstad, Bruxelles? Hjemstedet for både FN og EU. Det har du muligheden for nu med en forlænget weekend i Bruxelles på dette femstjernet hotel centralt i byen. I bor faktisk så centralt, at I kan til både centrum og hovedkvartererne for FN og EU.

Det er det klassiske hotel, Stanhope, der slår dørene op for jer i perioden fra januar til marts med 2 eller 3 overnatning. Bemærk, at det kun er muligt at rejse i forbindelse med en weekend. Tilgengæld kan I rejse fra både Billund og København. Fly tur retur er nemlig inkluderet i prisen.

Forlænget weekend i Bruxelles på 5-stjernet hotel inkl. morgenmad og fly t/r

Det er på Travelbird, at jeg har fundet dette tilbud på en forlænget weekend i Bruxelles til jer.

På sådan en miniferie i Bruxelles må I onde jer selv en omgang af nationalspisen, moules frites. Eller måske en omgang vafler med varm chokolade til fra en af gadeboderne. Og så skal I naturligvis forbi et af de store ølhuse, eksempelvis Beer Factory hvor der er menukort så tykke som bøger udelukkende om øl.

Mulighederne er mange jer, og det er kun op til jer, hvad I vil. Jeg har blot fundet et hotel med morgenmad og et fly tur retur.

Vi har også fundet mange andre gode tilbud på ferier i Bruxelles, se bare vores tilbudsside “Rejser til Bruxelles – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot

Bruxelles1