Hvis I vil opleve den virkelige side af den evige stad Rom, så er der ikke noget mere oplagt end at finde et hotel, hvor I bor helt centralt men bestemt også historisk. Dette hotel, Camplus Guest Roma, ligger ligger i det historiske område, Pietralata i det nordøstlige Rom. Hotellet ligger også i forlængelse af Roms Universitetscampus, men er dog komplet adskilt.

Med dette tilbud, som jeg har fundet på Travelbird, kan I få 2-5 overnatninger samt et fly t/r fra enten København eller Billund til den italienske hovedstad.

Hyggelig tur til Rom

Jeres tur til Rom er inklusiv daglig morgenmadsbuffet, så I kan begynde jeres opdagelse i Rom på fyldte maver. I kan også frit benytte jer af hotellets fitnessfaciliteter.
I bliver indlogeret på et dobbeltværelse, der både har WiFi, aircondition og fladskærmstv samt minibar.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bare SKAL se eller savner lidt inspiration til, hvad du skal opleve på en miniferie i storby Rom, så kan du læse min artikel “Rom: Tips til den perfekte miniferie“.

Men I kommer jo nok næppe uden om nogle af de største seværdigheder i Rom, som eksempelvis Colossuem, Fora Romanum, Den Spanske Trappe eller Vatikanet. Og så skal I da helt klart også nyde en ægte italiensk middag, som sluttes af med en espresso.

Læs mere om Rom

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning