Frankrig er et fantastisk land at holde forårs- og sommerferie i, og dette tilbud fra Eurocamp er ingen undtagelse. I kommer til at bo på en 5* campingplads, der ligger blot 90 minutter fra Disneyland® Paris og Frankrigs hovedstad, Paris. Og hvis I booker nu, er der penge at spare, så der er ingen grund til at vente.

Med dette tilbud fra Eurocamp kommer I til at bo på campingpladsen Camping La Croix du Vieux Pont, der ligger i Aisne-dalen. Fra campingpladsen kan I nemt køre til både Disneyland® og Paris, men der er også masser at give sig til på campingpladsen, hvis I ikke føler for at starte bilen. Lige nu kan I bo i et bungalowtelt med plads til seks personer (maks. fire voksne) i 7 nætter fra bare 748,-. 

Forårsferie tæt på Disneyland® og Paris

Camping La Croix du Vieux Pont er en stor campingplads og ligger som nævnt i Aisne-dalen. Når I først har oplevet Aisne-dalens charme, kan I godt regne med at få lyst til at tage tilbage. De blidt strømmende floder og søvnige byer er fortryllende. På campingpladsen finder I et flot poolområde – der er også en indendørspool – og I kan også lade jer forkæle i pladsens skønhedssalon. På campingpladsen finder I også en fantastisk bar og to restauranter – den ene med udsigt over poolen, den anden med udsigt over lagunesøen.

I har også mulighed for at tage en kanotur på floden Aisne, der løber forbi pladsen. Der er også masser af andre aktiviteter som fodbold, basketball, udlejning af cykler, ridning og meget mere.

Dette er et kør selv tilbud, og der er 1149 kilometer fra København til campingpladsen.

Læs mere og bestil ferien i Frankrig på eurocamp.dk

 • En uges familievenlig campingferie på 5* campingplads
  • Destinaion: Aisne-dalen tæt på Paris, Frankrig
  • Periode: 8. maj – 27. oktober
  • Rejselængde: 7 nætter (1-21 nætter muligt)
  • Plads: Camping La Croix du Vieux Pont
  • Pension: Uden
  • Pris: Fra 748,- i bungalowtelt med seks sovepladser (maks. fire voksne)
   • 7 nætter fra 8. maj – 15. maj 2019

Se flere campingferier

 

deal-screenshot

deal-camping-frankrig