Fodboldtur til London

West Ham vs Chelsea på det Olympiske Stadion i december, inkl hotel og fly

p.p. from kr. 2140

Er du ligesom mig også helt vild med at se fodbold? Ja, så skal du da opleve en fodboldkamp i sportens hjemland, England. Og kan det blive meget større end en kamp på det olympiske stadion i London, hvor West Ham tager imod de forsvarende mestre fra Chelsea den 9. december?

Fodboldtravel.dk har jeg fundet en pakkeferie til dig, hvor du får både flybilletter, billet til kampen samt en hotelovernatning. Alt i alt for en samlet pris startende fra 2.140,- ved to personer, der rejser sammen. Mon ikke du kan finde en rejsemakker til denne kamp?

Fodboldtur til London

Fodboldtravel.dk har du mulighed for at vælge diverse opgraderinger til kampen, vælge mellem forskellige flyafgange og lufthavne samt vælge imellem en række forskellige overnatningssteder. Bemærk at prisen også kan variere afhængigt af dine valg.

Som udgangspunkt er den fodboldtur til London med kampen West Ham vs Chelsea med billetter til upper ring, dvs bag et af målene, og med fly fra Hamborg og retur til Aalborg. Indlogeringen sker på Corner House Hotel i Camden.
Men det er muligt at vælge VIP-billetter til kampen, flyafgange fra Aalborg, Billund og København samt hoteller i den østlige del af London, centralt eller ved Canary Wharf.

ticket_category6x62x624x6249x62497_full

deal-screenshot

Capture