Fodboldferie i London

Oplev Christian Eriksen i The North Derby London når Tottenham tager imod Arsenal

p.p. from kr. 3539

Vores egen danske Christian Eriksen har for alvor taget den fodboldverden med storm i år, både for landsholdet men så sandelig også for sin klub Tottenham. Han har udviklet sig til at være en af de bedste midtbanespillere i verden i øjeblikket.

Og nu har du chancen for at opleve ham på sin egen hjemmebane, The Wembley Stadium, når de møder Arsenal FC i det intense North Derby i London. Ingen af klubberne vil forlade banen som taber imod deres ærkerival!

Kampen finder sted 10. februar næste år. Men du skal ikke vente for længe med at booke billetter til kampen, hvis du vil på stadion og se den.
Og med denne deal får du også en storbyferie i London på samme tid.

London Skyline iStock_000046478238_Large-2

Fodboldferie i London

Fodboldtravel.dk har jeg fundet et super tilbud, som giver dig både entrebilletter til det topopgør i Premier Leauge, men også fly tur/retur samt to overnatninger på et udvalgt hotel i London.

Med fodboldtravel som rejsearrangør er det muligt at opgradere billetter fra standarden i øverste ring på langsiden til de såkaldte hospitality billetter på langsiden i polstrede sæder med drinks i halvlegen og meget mere.

Det er også muligt at vælge forskellige flyafgange med afgang fra enten Hamborg eller København og retur til samme lufthavn eller til Billund/Aarhus. Og endeligt er det muligt at vælge imellem forskellige hoteller. Som udgangspunkt bliver du indlogeret på Ambassadors Earl Court i bydelen af samme navn tæt på Hyde Park.

deal-screenshot

Capture