fra kr. 1259

En femstjernet storbyferie i Budapest er et sikkert hit! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Med denne rejse får du 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på et 4-stjernet hotel inkl. fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg og fri adgang til hotellets wellnessområde.

Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs vores rejseartikel: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Firestjernet storbyferie i Budapest

Hvis en storbyferie i Budapest lyder som den perfekte rejse for dig, så klik ind på Travelbird.dk, hvor du finder tilbuddet.

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede The Aquincum Hotel Budapest, der ligger tæt på flere parker og seværdigheder på Buda-siden af byen. Der kører også en gratis shuttlebus fra hotellet til centrum af Budapest.

Tilbuddet inkluderer fri adgang til hotellets store wellnessområde, Aphrodite Spa & Wellness Center. I kan glæde jer til en indendørs swimmingpool, to termiske bassiner, et spabad, forskellige saunaer og et dampbad, så der er masser af muligheder for at få slappet af efter en dag fyldt med sightseeing og shopping.

I kan vælge mellem et superior og deluxe dobbeltværelse. Alle hotellets værelser er nyrenoverede og indrettet med komfortable møbler, aircondition, TV og minibar. Derudover har værelserne også eget badeværelset med toilet, bruser, badekar, hårtørrer, makeup-spejl og gratis toiletartikler. I kan frit benyttet af hotellets gratis Wi-Fi. Fra deluxe værelserne har I udsigt over Donau.

Find flere rejser til den ungarnske hovedstad på vores tilbudsside med rejser til Budapest

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning