Ferieresort på Malta

Fly t/r, lufthavstransfer samt ophold på lækkert, firestjernet ferieresort inkl. morgenmad

  • Hotel Dolmen Resort
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3299

På Malta kan I nyde skønne badestrande, det lækre middelhavskøkken, smuk natur og en hyggelig lokalkultur. Denne ferie giver jer rig mulighed for at stifte bekendtskab med det hele – der er lagt op til en vidunderlig afslappende tid på ferieresort på Malta!

Suncharter.dk har jeg fundet denne rejse, som tager jer til smukke Malta på firestjernet resort, som har intet mindre end fem swimmingpools! Og ikke nok med det – I bor lige ned til det dejlige Middelhav, så der er altså masser af bademuligheder. Problemet bliver næsten bare at vælge! 😉

Ferieresort på Malta

I indkvarteres på Dolmen Resort i et dobbeltværelse med plads til maksimalt fire voksne. I kan vælge, om det skal være et almindeligt værelse eller med havudsigt. Værelserne har alle aircondition, TV, værdiboks, minibar samt privat badeværelse.

Resortet har en fantastisk beliggenhed lige ned til  stranden i St. Pauls Bay, og fra restauranten kan I nyde den eminente udsigt over den blå horisont.

I kommer ikke til at kede jer på resortet, for bliver I trætte af at bade, kan I gøre brug af wellnessområdet, fitnessrummet (mod gebyr), fire restauranter, kasino samt barer! I receptionen kan de desuden hjælpe jer med at booke dykkerkursus, leje snorkeludstyr, cykler eller adgang til resortets tennisbane.

deal-screenshot

deal-malta-1