Maltas hovedstad Valletta er lige blevet udnævnt Europæisk Kulturhovedstad i 2018, så der findes ikke et bedre tidspunkt at rejse til Malta.

Selvom Malta er en lille ø har den meget at byde på, og med ca. 3.000 solskinstimer om året, er det det sted i Europa med mest sol. Malta har ikke kun en smuk natur og lækre badestrande, men også en lang historie og stor kulturarv. Både hovedstaden Valletta og de forhistoriske Megalithic-templer er på UNESCOs Verdensarvsliste. Begge steder kan jeg varmt anbefale. **I Valletta kan I tage på museum, i teatret, besøge St. Johns katedral eller spise på en af byen 169 restauranter. Derudover inkluderer dette rejsetilbud en bådudflugt til de nærtliggende øer Gozo og Comino. På denne tur kommer I både til at svømme i Den Blå Lagune samt se Maltas gamle middelalderbyer fra havet.

I kan desuden besøge Skipper Skræks by, Popeye Village, og opleve filmkulisserne til filmen Popeye, der haved Robin Williams i hovedrollen som en lidt finurlig Skipper Skræk. Læs mere om Skipper Skræks by i min rejseartikel.

Ferielejlighed på Malta samt billige flybilletter

Hvis du er klar til at rejse i slutningen af april til det skønne Malta, så skal du slå til nu. Jeg har nemlig fundet usædvanligt billige flybilletter fra Billund til Valletta på Momondo – tur/retur fra bare 404,- den 30. april til 4. maj.

I samme periode kan du også leje en rigtig lækker Airbnb-lejlighed centralt i bydelen Gzira tæt på Valletta – 4 nætter fra bare 1.996,- Dvs, med to personer der rejser sammen, kan I få 5 dages ferie på Malta fra bare 1.402,- pr. person.

 

Passer datoerne dig ikke så godt?

Og på Airbnb.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige ferielejligheder til alle priser og størrelser.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning