fra kr. 3880

Omtrent midt på Kreta, ved Agia Pelagia, finder I disse lækre lejligheder med en helt suveræn udsigt over bugten ved og de kreteanske bjerge. Et poolområde kompenserer for de tre kilometer til stranden, og det samme gør jeres lejebil, hvis I vil ind til landsbyen og andre seværdigheder på Kreta. I kan endda vælge en toværelses lejlighed med privat swimmingpool og plads op til 5 personer. Kan det blive mere ideelt?

I kan komme afsted på denne lækre græske ferie med fly fra både Billund, Aalborg og København.

Ferielejlighed på Kreta med fantastisk udsigt

Det er ved Apartment Nymphes, at I kan få denne fantastiske ferieoplevelse, lige fra maj og frem til oktober, hvis I booker via Elizawashere.com.

Men tro nu ikke, at I blot er kommet til et hvilket som helst hotel eller guesthouse, om man vil. Med blot 10 værelser på stedet er I sikret intimitet. Og værten på stedet, Pepy, får jer helt helt sikkert til at føle jer velkommen. Med sin græske charme og åbenhed garanterer hun en unik ferieoplevelse i sig selv.

Og hvis I har lyst til at lære at lave græsk mad, så behøver I ikke engang spørge hende til råds, før hun hjælper jer. I hvert enkelt værelse er der et lille minikøkken, hvor I selv kan eksperimentere med jeres evner ud i det græske køkken.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning