Ferielejlighed på Kos

En uges ferie i egen ferielejlighed på Kos samt fly fra København

  • Hotel Theatraki
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1707

Hvordan lyder det med en tidlig sommerferie på Kos? Jeg har nemlig fundet et rigtig godt rejsetilbud fra Sunweb, hvor I fra kun 1.707,- kan komme på en uges ferie på Kos med ophold i egen 4-stjernet ferielejlighed samt fly fra København.

Kos er en af de hyggeligste græske øer, hvor I finder turkistblåt vand, hvide fiskerlandsbyer og imponerende bjerge. Har I lyst, kan I, når I bestiller ferien, tilkøbe udflugter som en guidet ørundtur eller til den smukke vulkanø Nissyros, Kos naboø.

Benytter I jer af dette tilbud, er det billigst at rejse sidst i maj. På denne tid af året kan I forvente en dagtemperatur på 26 grader. Det er dejlig lunt.

Ferielejlighed på Kos

Med dette rejsetilbud kommer I til at bo på det 4-stjernede lejlighedshotel Theatraki. Hotellet er lige blevet renoveret denne vinter, du kan forvente splinternye lejligheder. Hotellet har en god placering, kun en kort gåtur fra restauranter og supermarkeder i Kos by. Her er I også kun en 15 minutters gåtur fra stranden.

Hotellets faciliteter inkluderer blandt andet et stort poolområde med en swimmingpool, en separat børnepool samt solsenge og parasoller. I kan desuden leje cykler af hotellet, hvis I vil ud og udforske de hyggelige byer i nærområdet.

Ferielejlighederne kan rumme op til 5 personer og er indrettet med et te-køkken. Så kan I selv lave en kop kaffe og lette måltider.

deal-screenshot

kos