Ferielejlighed på Cypern

7 eller 14 nætter i lejlighed m. pool, morgenmad, inkl. fly t/r og transfer

  • Hotel Hylatio Tourist Village
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 5609

Tag til Cypern og lad batterierne op under solen med en iskold drink. Lyder det lækkert? Så hop med på denne ferie, som jeg har fundet på Travelbird.dk.

Udover at være ferieparadis, er Cypern fyldt med kultur og gamle historier. Den græske gudinde Afrodite er eftersigende født i det farverige land, hvor man overalt finder spor efter de gamle romere, persere og egyptere. Spredt over hele øen finder I ruiner og forhistoriske monumenter, som står i flot kontrast til det klare blå hav og gyldne badestrande. I bor ved den hyggelige by, Pissouri, hvor lækre restauranter kan opfylde jeres gastronomiske behov, og hvor I kan gøre nogle gode fund i de lokale butikker.

Ferielejlighed på Cypern

I bor i ferielejlighed i Hylatio Tourist Village, et hyggeligt lille familiedrevet sted, beliggende på den græske del af øen. Det ligger i smukke omgivelser, blot få minutters gang fra badestranden, Pissouri. Hotellets faciliteter danner rammen om en ferie i afslapningens tegn. I den hyggelige have, kan I slappe af ved swimmingpool, og I kan hente forfriskninger fra hotellets bar i løbet af dagen. I finder også en restaurant, hvor I kan nyde dagens måltider – det er muligt at tilkøbe halvpension eller all inclusive. Lejlighederne er indrettet med lille køkken med køkkenudstyr samt privat badeværelse. Der er plads til op til hhv. tre eller fire voksne i studio-lejlighed eller etværelses lejlighed.

deal-screenshot

cypern