Billig ferielejlighed i Alanya

En uges påskeferie i Alanya på hyggeligt lejlighedshotel inkl. fly tur-retur fra København

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Måltider No Catering
Holidayguru recommends: 4. jun til 11. jun
fra kr. 3498

Ved den tyrkiske riviera ligger Alanya, og det er netop her, dette rejsetilbud tager dig hen. I bliver indkvarteret på hyggelige lejlighedshotel kun 50 meter fra Kleopatrastranden og 2,5 kilometer fra Alanya centrum.

Alanya er et stor og populært ferieområde, der tilbyder mange forskellige oplevelser. Byen har et stort udbud af restauranter, shoppingmuligheder og forlystelser, så der er masser at give sig til på ferien. Jeg kan især anbefale jer at besøge den meget nærtliggende Damlata drypstenshule, borgruinen på toppen af bakken i Alanya eller at tage på dagsudflugt op i bjergene og river rafte ned ad floden i en stor gummibåd.

Alanya i solskin
Udsigt over Alanya

Påskeferie i Alanya i Tyrkiet

Det er på SunTours.dk, at du finder denne rejse. I kommer til at bo på lejlighedshotellet Akman, der er et familiedrevet kompleks. Her er rent og pænt overalt, og af faciliteter kan nævnes solterrasse, swimmingpool, en separat børnepool, liggestole, parasoller og en pool-/snackbar. Stranden er beliggende kun få meter fra hotellet, og der er et stort supermarked lige over for hotellet.

De 2-værelses lejligheder er indrettet med stue med køkkenniche og et separat soveværelse. Alle lejligheder har køleskab, bad/toilet og balkon. Der er desuden en aircondition pr. værelse, der kan benyttes mod gebyr. Værelserne har soveplads til maks. fire personer. Opholdet er uden pension, men I kan enten selv kokkere i det lille køkken, spise i hotellets restaurant eller gå på opdagelse i nogle af Alanyas mange internationale restauranter.

deal-screenshot

deal-alnya