Sommerferie i lækker feriebolig på Mallorca

Inklusiv morgenmad, lejebil og fly tur/retur

  • Hotel s\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Olivaret
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 5600

Midt på den spanske ferieø, oppe i Traumantana-bjergene finder I denne skønne feriebolig på Mallorca, s’Olivaret. I bor dejligt afsides fra de store turistmasser på Mallorca, men stadig centralt på øen, så I kan komme rundt til Mallorcas seværdigheder med jeres lejebil.
Ja, I har nemlig en lejebil inkluderet i dette tilbud. Morgenmaden i jeres feriebolig på Mallorca samt flyet tur/retur fra enten København, Billund eller Aalborg er også inkluderet i prisen, der starter fra 5.600,-.

Men det er bestemt også værd at udforske området omkring Traumantana-bjergene på cykel!

Det er på Eliza was here, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Det kan benyttes fra midten af maj til midten af oktober. Også i højsæsonen, men det er så småt ved at være udsolgt på flere datoer.

Sommerferie i lækker feriebolig på Mallorca inkl. morgenmad og fly t/r

I kan vælge mellem flere forskellige typer af værelser, når I booker rejsen. Lige fra et enkeltværelse til de større dobbeltværelser, hvor tre personer kan indlogeres. Enkle værelser er også med en fantastisk udsigt over bjergene og landskabet.

Hotellet har også en lækker pool, hvorfra I også kan nyde udsigt over bjergene. Se bare billederne herunder, eller på ferietilbudet fra Elizawashere.dk.

Vejret på Mallorca er også skønt allerede fra maj af, hvor gennemsnitstemperaturerne indbyder til ophold udendørs i korte ærmer og shorts. Måske endda også en dukkert i Middelhavet?

Søger du andre billige ferier til sommer? Så kan du tage eventuelt tage et kig på vores tilbudsside “Billige rejser til Spanien – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot