Feriebolig på Zakynthos

En uges ferie inkl. morgenmad, fly tur/retur og lejebil

  • Hotel Sea View Castle
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab sas
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 5685

Det skønne Zakynthos er altid værd at opleve. Men især om sommeren viser den græske ferieø sig frem fra sin bedste side. Og med denne deal kan du få et lækkert ophold i en feriebolig på Zakynthos i en uge med morgenmad og inklusiv fly tur/retur samt en lejebil fra 5.685,-. Tilbudet kan benyttes i juni og juli og findes via Elizawashere.dk.

Det er det autentiske Sea View Castle, som slår dørene op til ét af sine 16 værelser for. Og som navnet antyder, så ligger det med en perfekt udsigt ud over Middelhavet på klippeskrænten ved Vassilikos.

Feriebolig på Zakynthos inkl fly og lejebil

Der er meget vel kun 16 værelser i alt. Men det er af forskellige størrelser. Lige fra et lille hyggelig studio med plads fra 1 til 3 personer, til de større 3-værelseslejligheder, hvor op til 6 personer kan indkvarteres.

I bor godt nok lige ud til vandet, men hvis I vil ned til en god strand er der ca 1,5 km at gå. Men Sea View Castle har også egen pool, som I frit kan benytte. Og så har I jo jeres lejebil, som I kan bruge til at køre den skønne græske ø Zakynthos tynd i på jagt efter de bedste strande og andre unikke ferieoplevelser.

deal-screenshot