Ferie på Tenerife

Ferie på Tenerife i charmerende, ægte kanarisk by

  • Hotel Tenerife Ving
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1049

Nyd kilometervis af skønne, hvide sandstrande på din ferie på Tenerife! Klimaet på øen er fantastisk og mildt året rundt, og der er en hyggelig og fredelig stemning. Lyder det som noget for jer? Så skal I skynde jer ind på Travelmarket.dk.

Jeres ferie inkluderer ophold på Tenerife Ving, der er et hyggeligt, ældre lejlighedshotel i Puerto de la Cruz med mange stamgæster. Her bor I i bekvem afstand til både lavastranden Playa Jardin, og hotellet har en tagterrasse med pool og flot udsigt over byen og havet. Puerto de la Cruz er en charmerende, ægte kanarisk by i den smukke Orotava-dal. På byens centrale torv Plaza del Charco ligger en række hyggelige barer og restauranter, og kort derfra finder I fiskerihavnen og den pittoreske gamle bydels smalle gader og huse med de typisk kanariske balkoner i pinjetræ. Byens aften- og nattelivet er afslappet og byder på både pubber, barer og enkelte diskoteker. Puerto de la Cruz er også det perfekte valg, hvis I godt vil shoppe lidt. Her er alle typer af butikker med både kendte, internationale mærker samt mere lokale, kanariske artikler.

Ferie på Tenerife

Det er på Travelmarket.dk, at I kan bestille jeres ophold.

I kommer til at bo i Puerto de la Cruz, der er det perfekte udgangspunkt for at udforske den spændende og meget varierende ø. Spaniens højeste bjerg finder I på Tenerife, og de små, charmerende byer og dramatisk natur er lige inden for rækkevidde. Den bedste måde at opleve øen i eget tempo på, er ved at leje en bil, så kan I frit udforske Tenerife.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-26-kl.-12.14.02