fra kr. 3479

Nyd kilometervis af skønne, hvide sandstrande på din ferie til Tenerife! Klimaet på øen er fantastisk og mildt året rundt, og der er en hyggelig og fredelig stemning. Lyder det som noget for jer? Så skal I skynde jer ind på TravelBird.dk

Jeres ferie inkluderer ophold på et trestjernet hotel i den hyggelige ferieby Puerto de la Cruz samt naturligvis fly tur-retur og lufthavnstransfer, så I ikke skal tænke over, hvordan I skal komme fra lufthavnen til hotellet og tilbage igen.

Ferie til Tenerife

I kommer til at bo på Apartamentos la Carabela, der er et hyggeligt lejlighedshotel i Puerto de la Cruz, cirka 1 km fra stranden. Men, hotellets to pool kan I også frit benytte, hvis ikke I vil gå ned til Playa Martianez.

På hotellet får I dagligt serveret morgenmad. Øvrige måltider kan også købes i restauranten, men ellers er der fin mulighed for selv at bikse et par retter sammen i lejlighedens køkken. Her er der også både køleskab og mikrobølgeovn. Måltiderne kan nydes med udsigt over enten byen eller til vulkanen El Teide.

Hvis I vil lidt på opdagelse, er der mulighed for at leje bil på hotellet.

deal-screenshot

tenerfie
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning