Ferie til Bologna

Fly tur/retur fra København + 7 nætter på firestjernet hotel nær centrum

  • Hotel Grand Hotel Elite
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1705

Bologna i Italien er en historisk by, der charmerer med sine hyggelige pladser, røde terrakottatage og restauranter med kulinariske pletskud. Desværre bliver Bologna tit overset, når det gælder en ferie i Italien, men den lille by er i sandhed et besøg værd. Byen har en masse flotte kirker, et historisk centrum, verdens længste sammenhængende arkade og selvfølgelig gelato i spandevis!

På en ferie til Bologna kan I se frem til masser af kulinariske oplevelser, som eksempelvis den førnævnte gelato, pasta al ragu, udsøgt kaffe og selvfølgelig pizza! Men det bør ikke holde jer fra at besøge det historiske museum og Bolognas Universitet, som er verdens ældste.

Lækker ferie til Bologna

Jeg har fundet flybilletter til jer på Momondo.dk og et godt, firestjernet hotel på Trivago.dk. Jeg har valgt en uges ferie i august, hvor priserne er virkelig lave, men I kan naturligvis selv prøve jer frem med andre datoer, som passer jer bedre – dog kan priserne naturligvis ændre sig.

I dette tilbud er indkvartering på Grand Hotel Elite i et businessværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, gratis WiFi, aircondition, minibar og privat badeværelse.

deal-screenshot