En ferie i Prag er aldrig en dum ide. Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa, og kælenavnet Den Gyldne stad understreger dette!

Prags byliv er sprudlende, men samtidig er en gåtur i den historiske bymidte som en rejse tilbage til svundne tider. Med brostensbelagte gader, smukke gamle huse og selvfølgelig den verdenskendte Karlsbro er Prag et charmerende bekendtskab, og så har byen også en fascinerende kulturhistorie. Fra Petřín-højen kan I nyde den smukke udsigt over byen og I kan gå tur langs Moldau-floden. Prags centrum er blandt andet kendt for sine mange krystal- og glasbutikker, og på den anden side af floden Moldau finder I Prags historiske borg samt Wallenstein-paladset med de tilhørende slotshaver.

Prag er også en af Europas billigste storby, hvilket gør den endnu mere attraktiv at besøge.

Ferie i Prag

Jeg har fundet jeres billige flybilletter på Momondo.dk. Og med dette tilbud bliver I indkvarteret på hotellet Kavalir.

Lige ved siden af hotellet finder i et bus- og togstop, der tager jer til Prags centrum på 15 minutter. Alle hotellets værelser har tv og gratis wi-fi, og opholdet inkluderer også morgenmad.

Rejsens pris er baseret på 2 overnatninger i dobbeltværelse på de udvalgte datoer (21. – 23. november). Datoerne kan ændres, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter. Ligesom I også kan vælge andre værelsestyper end dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at prisen godt kan variere. I kan også vælge andre afgangslufthavne end København, men prisen vil stige en del, hvis I eksempelvis vælger at rejse fra Billund af i stedet for.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning