Ferie på Zanzibar

Nyd 10 nætter på et hyggeligt hotel ved strand inkl. fly tur-retur fra Billund

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Turkish Airlines
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3386

Ferie på Zanzibar… Så bliver det ikke mere eksotisk! Forestil dig kridhvide sandstrande, hvorfra du kan dyppe tæerne i det indiske ocean… Drikke en drink, mens en stor palme svajer i vinden og giver dig skygge. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg har fundet billige flybilletter til Zanzibar med min fly finder, og så har jeg på TripAdvisor.dk fundet et virkelig billigt strandresort på østsiden af øen ved Pwani Mchangani, som har fået hele 4,5 ud af 5 på TripAdvisor samt kåret til Travellers Choice 2018!

A-deserted-beach-on-the-tropical-island-of-Zanzibar_shutterstock_325806599-2

Ferie på Zanzibar

I bliver indkvarteret på Mchanga Beach Resort, som kan prale med at ligge lige ved stranden og vandet, så du kan nyde strandlivet. På værelset, hvor der er plads til to personer, er der bruser/badekar, håndklæder og toiletartikler. Morgenmaden er inkluderet i opholdet.

I booking af hotellet er det også muligt at bestille lufthavnstransfer. Lufthavnen ligger små 40 km fra hotellet.

Andre ferietilbud til Zanzibar

Passer flytiderne eller afgangslufthavne dig ikke?
Så se min deal herunder for fly fra både Billund og København i foråret.

deal-screenshot