Ferie på Tenerife med all inclusive

1 uges ferie på anmelderrost hotel i Costa Adeje, datoer i sommeren og efteråret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Blue Sea Callao Garden
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 5516

Tenerife er en superpopulær feriedestination takket være mange solskinstimer, lækre strande og smuk natur. Sunweb.dk udbyder denne ferie, hvor I kan nyde 1 uges ferie, eller endda helt op til 4 uger, på et lækkert 4*hotel med all inclusive. En all inclusive-ferie er perfekt for jer, der gerne vil slappe fuldstændigt af uden at skulle tænke på yderligere omkostninger, når først ferien er betalt hjemmefra. Fly tur-retur er også inkluderet – og ligeledes er transport mellem lufthavn og hotellet.

Ferie på Tenerife med all inclusive

Indlogeringen sker på Hotel Iberostar las Dalis, som ligger centralt i Costa Adeje tæt på stranden. Her er der værelser med plads helt op til 6 personer, et stort poolområde med også et fitnesscenter og wellnessmuligheder.

Med andre ord er Iberostar las Dalias et rigtigt lækkert hotel, det vidner anmeldelserne på TripAdvisor også om! Næsten 6000 personer har anmeldt det emd 4,5 ud af 5, hvilket også har givet hotellet det eftertragtede “Travellers Choice 2019” badge!

deal-screenshot

Udklip