fra kr. 3819

Årh, du danske sommer, jeg elsker dig. Men du kan godt svigte ind i mellem, og derfor er denne rejse perfekt. Ferie på solskinsøen Ibiza, hvor afslapning og solrige timer kan kombineres med et festligt natteliv på bedste vis. Hvis du vel at mærke ønsker det. For hvis du mere er til fred og ro, så kan Ibiza også sagtens klare det.

Med denne rejse kan I vælge mellem 7 eller 14 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. fly tur-retur fra København, Aalborg eller Hamborg samt halvpension og transport mellem lufthavnen og hotellet. Prisen er fra 3819,- pr. person. Hvis du booker dette tilbud 42 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Jeres hotel Portinatx Beach Club Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 923 anmeldelser) er placeret i den familievenlige by Portinatx, der ligger på den nordlige del af øen. Området byder på dejlige strande og en afslappet atmosfære. Der er også mulighed for at danse til solen står op, men feriebyen er et ideelt sted at nyde en strandferie med familien. De skønne omgivelser, hvor Portinatx ligger, er beriget med azurblåt vand, små fiskerhytter og frodig natur.

Ferie på solskinsøen Ibiza

Det er på rejsesitet Travelbird.dk, at I finder denne skønne ferie.

Rejsen inkluderer ophold på det nyrenoverede og moderne 4-stjernede hotel Portinatx Beach Club Hotel, der er beliggende i en bugt og har en fantastisk udsigt over Middelhavet fra poolen og solterrassen. Har I brug for at få brændt energi af, så er der forskellige sportslige aktiviteter, I kan kaste jer over. Snup et slag tennis eller besøg stranden, kun få minutters gang herfra, og prøv kræfter med f.eks. windsurfing eller kajaksejlads.

Jeres ophold er med halvpension, hvilket betyder, at morgenmad og aftensmad er inklusiv i prisen. All Inclusive kan tilvælges i forbindelse med booking.

I kan vælge mellem et dobbeltværelse med plads til op til 3 voksne og en juniorsuite med plads til 2 voksne og 2 børn på op til 12 år. Værelserne har alle egen altan eller terrasse ud til en dejlig have samt aircondition, loftsvifte, satellit-TV, værdiboks, telefon og eget badeværelse med hårtørrer.

ibiza 1

deal-screenshot

ibiza nyu
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning