Solferie på græske Samos

Ferie på lækkert resort lige ned til stranden inkl. fly tur-retur

  • Hotel Lejligheder Anastacia
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
Holidayguru recommends 21.06.16 til 28.06.16
p.p. from kr. 3998

Princessa Riviera Resort er, som navnet næsten siger det, et resort der er prinsesser værdigt. Med beliggenhed lige ud til stranden på Samos og mange gode faciliteter, poolområder og store dobbeltværelser, kan du kun få en god ferie her på Samos.

Lige nu  kan I sikre jer en ferie, der tager jer fra Billund til Samos med overnatning på Anastasia. Prisen er fra 3.998,- pr. person ved to personer i midten af maj.

Samos er en græsk ø med frodigt grønt landskab og hyggelige landsbyer. Med denne rejse kommer I til at bo i rolige omgivelser samtidig med at kunne nyde en flot udsigt til det smukke hav. Den stemningsfyldte by Pythagorion er 3,5 km. fra hotellet. Pythagorion er kendt for sine brostensbelagte gader og den smukke havn, som byder på et utal af restauranter, barer og forretninger beliggende ud til havnekanten.

Solferie på græske Samos

Det er på Primo Tours, at du finder denne rejse.

De store dobbeltværelser på Princessa Riviera Resort er indrettet med køleskab og balkon med udsigt til enten bjerge eller havet. Det er også muligt at blive opgraderet til premium værelser med havudsigt og jacuzzi i badeværelset. Alle værelser har aircondition.

 

deal-screenshot

deal-samos