fra kr. 5993
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Vil I være sikre på varme, sol og lækre strande samt en suveræn ferie? Så stik afsted på en ferie på Punta Cana ved den Dominikanske Republik i Caribien. Jeg har i dag sammensat et superfedt tilbud for en uges ferie her i foråret, hvor vejret i Danmark stadig kan svinge fra slud og blæst den ene dag til sol og varme den næste, for så at blive regnvejr den tredje dag. På Punta Cana skal du blot have dit sommertøj med. Og glem ikke badetøjet!

På min hotel finder har jeg set dette lækre 4*hotel som helt ekstraordinæt kan bookes til blot 3.234,- for 7 overnatninger i midten af april, 8. – 15. april. Det gælder velogmærket for et dobbeltværelse, så prisen er altså det halve, hvis I er to, som rejser sammen.
Rejsen derover kan klares med fly billetter funder på min fly finder. Prisen starter fra 4.381,- for en returbillet.

Dermed er prisen blot 5.993,- pr. person ved to personer for en uges solferie på Punta Cana.

Passer datoerne jer ikke?

På min hotel finder kan I lege med datoerne for hotellet i forhold til jeres flyafgang.

Solferie på Punta Cana

Indlogeringen sker på det 4*hotel Whala!Urban Punta Cana 4,5 / 5 på TripAdvisor, som ligger i udkanten af byen og cirka en km fra stranden.
Hotellet har naturligvis sit eget lækre poolområde, der om noget er hjertet blandt de 69 værelser. I har daglig morgenmad på hotellet samt gratis WiFi.

Se bare billederne af hotellet herunder og drøm jer på ferie i det caribiske paradis.

Læs også: Hvordan er vejret i Den Dominikanske Republik

deal-screenshot