Phuket, Thailands største ø, er kendt for sine smukke sandstrande, flotte hoteller, unikke landskaber med mange klippeformationer og grønne natur. Og med denne sammensatte ferie kan I nyde livet på Phuket! Det tropiske klima sørger for en gennemsnitstemperatur på 30 grader og en badevandstemperatur på 28-30, og det er vel at mærke hele året rundt! Det turkise vand er fyldt med eksotiske fisk og planter og er ideelt til snorkling og dykning. I kan også tage på guided tur i regnskoven, besøg et buddhistisk tempel, eller snuppe en sejltur forbi de mange smukke øer og laguner.

Kort sagt så er alle mulighederne åbne for jer til at holde ferie på Phuket, som i denne deal er planlagt til at være fra 6. til 15. januar næste år.

Phuket Thailand Phi-Phi Islands iStock_000021267610_Large-2

Ferie på Phuket med et Emirates fly t/r

For at ferien kan starte rigtigt lækkert, så anbefaler jeg at flyve til Phuket med stil. Og det er faktisk muligt at komme fra København til Phukets med det bedste flyselskab i 2017, for fornuftige priser – nemlig Emirates Airlines. Eksempelvis kan en tur/retur billet fra 6.-15. januar gøres fra 5.500,-
Det er ikke den billigste pris på nettet, men det er bestemt det bedste flyselskab – og det synes jeg er værd at betale for.

Men et lækkert hotel på Phuket behøver bestemt ikke koste meget. Eksempelvis kan 8 nætter på det 3-stjernet Platinum Hotel ved Patong Beach gøres fra 274,- pr. nat i et dobbeltværelse. Det vil sige at en god uges ferie inklusiv et 3-stjernet hotel og fly tur/retur med Emirates koster fra 6.595,- pr. person ved to personer.

Capture

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning