Ferie på Mallorca med lejebil

En uge på et stort firestjernet landsted inkl. morgenmad

  • Hotel Son Pons
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unkown
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 6290

En af de mest populære feriedestinationer for danskerne er uden tvivl Mallorca. Øen er så stor og alsidig at alle type af ferierejsende kommer hertil igen og igen. Så hvis I vil have mest muligt ud af denne ferieø på blot én gang, så er det værd at overveje en ferie på Mallorca med lejebil. Og det er præcist sådan et tilbud, jeg har fundet til jer her.

Med base på den store og firestjernet landejendom, Son Pons, ved Búger på Mallorcas nordlige del, så bor I ret centralt i forhold til at udforske bjergene på nordvestkysten, de gode badestrande på nordøstkysten. Men I bor også tæt på hovedvejen, Ma-13, der hurtigt kan føre jer ind til øens store by, Palma.

Ferie på Mallorca med lejebil

Det er på Eliza was here, at jeg har fundet denne ferie på Mallorca med lejebil.
I kan rejse i perioden fra maj til oktober med fly fra både Billund, København og Aalborg. Morgenmaden på jeres ophold er inkluderet i prisen fra 6.290,- per person.

I kan vælge mellem to forskellige værelser i bookingen. Begge har plads fra 1 til 4 personer. Den luksuriøse junior suite superior har både hydro-massagejacuzzy, privat terrasse og egen indgang.

Til hotel Son Pons hører også en fælles pool, et spiserum med pejs og en patio med grill.

deal-screenshot