fra kr. 11673

En ferie på Maldiverne, der lokker med sol, hvide strande og krystalblåt vand!

Vejret på Maldiverne er rigtigt fint i december. Ja, vejret på Maldiverne er faktisk fint året rundt grundet beliggenheden på ækvator. Stabile temperaturer på cirka 30 grader året rundt. Der er to monsuntider, mellem maj og november. Men det er kun korte, kraftige regnskyl og stadig masser af sol. Så december er absolut en god tid at besøge Maldiverne på.

I kommer til at bo på Sun Island Resort, der er Maldivernes største resort. Øen er alligevel kun 1,6 km lang og 440 m bred, men der er masser at give sig til: dybhavsfiskeri og windsurfing til snorkelture og spabehandlinger. Hotellet har hele syv forskellige restauranter, og opholdet er inklusiv halvpension (morgenmads- og middagsbuffet). Det er muligt at tilkøbes all inclusive, når I booker rejsen.

Anse Lazio beach at Praslin island, Seychelles

Ferie på Maldiverne

Det er på Travelmarket.dk, at I booker jeres drømmeferie til Maldiverne. Hvis du forestiller dig, at Maldiverne kunne være en drømmedestination med smukke strande og sol, så du er på vildspor … Maldiverne ER én drømmedestination. Hvidt sand så langt øjet rækker, svajende palmer og krystalblåt vand. Her kan du nyde lækre cocktails ved vandet, spise lækker frisk frugt, dykke under havets overflade og opleve en fascinerende verden. Velkommen til Paradis!

Jeg har skrevet et par rejseartikler om Maldiverne, som I kan læse, inden I booker. Så kan I rigtig glæde jer til jeres ferie på Maldiverne!

deal-screenshot

deal-maldiverne
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning