fra kr. 11524

For mange er det lidt af en drøm, at tage på ferie på Hawaii. Det ved de desværre godt derover, så helt billigt er det ikke. Hverken flybilletter eller hotellerne. Når man endeligt er rejst så langt, så skal man heller ikke nøjes med et hostel, hvor man stor set sovet på et stengulv. Jeg har derfor fundet et lækkert strandresort ved Waikiki Beach til jer. Det er ikke det vildeste luksus, men det er bestemt noget, som I vil huske tilbage på mange år efter jeres rejse. Det er det trestjernet Aqau Aloha Surf Waikiki.

Jeg har taget udgangspunkt i en uges ferie, i starten af juni, men det står jer frit for at forlænge opholdet eller rejse på et andet tidspunkt.

Ferie på Hawaii på et strandresort

Jeg har fundet flybilletter til jer på Momondo.dk og hotellet er fundet via Trivago.dk.

Om I vil gå den et minut lange gåtur ned til den lækre sandstrand, eller om I hellere vil dase ved hotellets poolområde på solterrassen, det er op til jer. I kan også gå en tur i den tropisk have, træne i fitnesscenteret eller tage et slag golf på Ala Wai-golfbanen cirka halvanden kilometer fra hotellet. Honolulu Zoo grænser lige op til hotellet, så er det oplagt at aflægge den zoologiske have et besøg.

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse, hvor der er både er air condition og gratis wifi. I kan også opgradere til større suites eller værelser med lækker havudsigt.

deal-screenshot

fly opd
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning