fra kr. 5639

Turen går til skønne Gran Canaria, nærmere bestemt Playa del Cura, der er et fredeligt ferieparadis beliggende på øens lune sydkyst. Byen har en rolig atmosfære, og her er også en dejlig strand danner, som danner de perfekte ramme for en afslappende ferie på Gran Canaria. Playa del Cura grænser ned til en lille bugt, og byens huse ligger op af de omkringliggende skråninger. I det lille centrum ligger et mindre udvalg af restauranter og caféer, samt nogle enkelte souvenir-butikker.

Playa del Curas dejlige sandstrand er ca. 300 meter lang og består primært af mørkt lavasand. Her er mulighed for at leje solesenge og parasoller. Her er lavvandet, og vandet er for det meste roligt, hvilket gør stranden til et populært sted at nyde de dejlige feriedage med masser af solbadning, svømmeture og leg i vandkanten. Men der er også masser af mulighed for vandsjov på jeres hotel.

Solferie på Gran Canaria

Det er på Sunweb.dk, at I finde denne ferie, der tager jer til Gran Canaria.

I bor på det moderne Hotel Riviera Vista, der blev  renoveret i 2014, og både lejligheder og fællesarealer er indrettet med moderne og farverigt møblement. Hotellets 94 to- og treværelses lejligheder kan rumme op til 5 personer. Fra hotellet kan I nyde den fantastiske udsigt over havet og stranden, som let nås via en gangbro og en elevator. Her er et dejligt poolområde med poolbar og swimmingpool, som er opvarmet i vinterhalvåret. Hvis I vil ha’ forbrændt noget energi, så har hotellet et lille spa og fitnessrum, hvor I kan få sved på panden.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning