fra kr. 6279

Juleferie på Gran Canaria? Playa del Ingles er Gran Canarias ældste ferieby og en populær feriedestination i juleferien. Byen breder sig over et stort område, og der findes ikke et egentligt centrum men forskellige indkøbscentre med alt, hvad hjertet kan begære. Her er også lækre sandstrande med festlige strandbarer Her er liv og glade dage døgnet rundt – året rundt.

I december måned ligger gennemsnittemperaturen på omkring 22 grader.

Juleferie på Gran Canaria

Det er på Sunweb.dk, I finder dette tilbud på en solrig juleferie på Gran Canaria. Dette tilbud tager udgangspunkt i, at I rejser til Gran Canaria den 19. december og flyver hjem igen den 25. december. Der er dog masser af ledige datoer, I kan rejse på. Hotellet holder åbent fra juli 2018 til marts 2019, så det er bare at beslutte, hvornår I har tid til at rejse.

I bor på det 4-stjernede Hotel Caserio, som har en fantastisk beliggenhed i centrum af Playa del Inglés. Her har I let adgang til det store udvalg af forlystelser i Playa del Inglés, og stranden ligger blot 300 meter fra hotellet. Hotellet har et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og poolbar, samt en skøn tagterrasse med jacuzzi og solsenge. Opholdet er med halvpension, men det er også muligt at tilkøbe all inclusive.

deal-screenshot

granC