fra kr. 3459

Costa Del Sol, hvor solen danser, har I mulighed for allerede nu at booke efterårsferien til favorable priser! Hvad med en uges ferie i lejligheder lige ud til stranden ved feriebyen Torremolinos? Inklusiv fly fra København eller Aarhus og lufthavnstransfer kan ferien netop nu bookes fra blot fra 3.459,- per person ved to personer i slutningen af september.

Costa Del Sol er også børnevenlig med rene strande. Brede sandstrande, der strækker sig i kilometer, hvor de mindste kan løbe rundt. Selvfølgelig er der også muligheder for mere end bare strand. Den lille oase i byen Jardin Botanico Molino de Inca er en yderst smuk botanisk have inde i Torremolinos. Og børnene vil sikkert få et kick ud Torremolinos’ Krokodille Park

Ferie på Costa del Sol i lejligheder tæt på vandet

Sunweb.dk kan I læse meget mere om dette ferietilbud og vælge en afgangsdato, der passer jer.

Hotellet, lejlighedskompleks Carihuela Beach, er simpel og orienteret mod de prisbevidste rejsende. Det er i høj grad beliggenheden direkte ved stranden og tæt på centrum, det er det hele store plus her.

Der er plads fra to og op til fire personer i hver lejlighed, som bl.a. er indrettet med aircondition, balkon eller terrasse samt et minikøkken.

deal-screenshot

Capture