Ferie i egen ferielejlighed på Costa Brava

3 dage tilbage: En eller to ugers ferie i egen lejlighed inkl. fly tur/retur

  • Hotel Apartamentos Europa de Blanes
  • Luftfartsselskab Vueling
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1939

Leder I efter en ferie i sensommeren eller efteråret? Så har jeg fundet et perfekt tilbud her hos TravelBird.dk! I vil få det vidunderligt på ferie på Costa Brava, hvor solen altid skinner, der er lækkert varmt, og stranden er dejlig. I kystbyen Blanes, hvor denne rejse går til, kan I nyde en by fuld af historisk charme og hyggelige restauranter, kilometerlange sandstrande og azurblåt hav. I vil blive indkvarteret i egen ferielejlighed med plads til 4 eller 6 personer, så der er masser af plads til hele familien.

Og så er der ikke langt ind til Barcelona, hvis I vil have lidt storbyferie også.

Ferie i egen ferielejlighed på Costa Brava

I kommer til at bo på Apartamentos Europa de Blanes, som er beliggende centralt i Blanes og kun 400 meter fra stranden. Lejlighedshotellet har swimmingpool, poolbar og restaurant.

På lejlighedshotellet kan I blive indlogeret i enten 2- eller 3-værelses lejligheder med plads til henholdsvis 4 eller 6 voksne. Lejlighederne har et kombineret stue/køkkenområde samt en møbleret terrasse.

I kan rejse fra enten København eller Aalborg i perioden mellem den 3. august og 13. oktober. Det er billigt, hvis I kan rejse den 9. oktober – tirsdagen før skolernes efterårsferie starter i uge 42.

deal-screenshot

costaB