Ferie på charmerende Kreta

1 uge i ferielejlighed m. dejlig udsigt, fly t/r og transfer

  • Hotel Villa Diktynna
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3329

Trænger I til en ferie i rolige omgivelser i en top charmerende ferielejlighed? Så se lige, hvad jeg har fundet på Sunweb.dk.

Villa Diktynna*** på Kreta er en ægte perle. I denne ferielejlighed får I en uge med masser af græsk atmosfære, i hyggelige omgivelser, i byen Koutouloufari. Det er en lille landsby, beliggende tæt på feriebyen Hersonissos. Byen er det oplagte valg, hvis I vil have en rolig ferie, men samtidig gerne vil opleve Kreta. Byens landlige stemning tiltrækker turister, der går på opdagelse mellem hyggelige taverner og smukke huse, omgivet af skovklædte bakketoppe og grønne olivenlunde.

Ferie på charmerende Kreta

I bor på det familieejede lejlighedskompleks, Villa Diktynna, holdt i charmerende græsk stil. Husenes hvidkalkede facader står i smuk kontrast til udsmykningen med blomster i alle farver – ren idyl! Lejlighederne varierer i størrelse og har plads til mellem to og fem personer. De er alle udstyret med balkon, badeværelse og minikøkken. På Villa Diktynna er der en dejlig udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, så det er bare om at få slappet af i solen. Bestil denne skønne ferie, inden den bliver udsolgt!

deal-screenshot

45