fra kr. 3259

De Kanariske Øer er et sikkert feriehit året rundt! Og Tenerife er bestemt en af mine yndlingsøer i denne øgruppe. Mulighederne er simpelthen bare så mange her. Badeferie, aktiviteter, spændende historie og kultur samt en enestående natur på den vulkanske ø.

Med dette ferietilbud fra Travelbird nu kan du rejse til Tenerife for en god pris i efteråret. Der er nemlig stadig dejligt lunt på Tenerife, når det begynder at blive køligt i Danmark. Tenerife er den perfekte destination, hvis du vil forlænge sommeren.
Du kan booke 5, 6, 7 eller 14 nætter i egen lejlighed mellem oktober og december 2018. Prisen starter fra 3.259,- og inkluderer både morgenmad på hotellet, fly tur/retur samt hoteltransfer.

Ferielejlighed på Tenerife

Det er på Travelbird.dk I finder denne skønne solrige ferie til Tenerife.

I bliver indlogeret på det 3-stjernede lejlighedshotel, Apartementos Pez Azul, som ligger centralt i den hyggelige ferieby Puerto de la Cruz. Her kan I vælge imellem lejligheder med plads til 1, 2 eller 3 voksne. Lejlighederne har alle eget køkken, tv, altan og WiFi. Der er også en pool i hotelkomplekset.

Receptionen har døgnåbent og er altid klar til at give jer tips om seværdigheder og udflugter i området.

deal-screenshot

terner