Solferie på Rhodos

7 nætter på familievenligt all inclusive hotel

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Al Mare Villas
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3473

Er I også så småt begyndt at drømme om sol og sommer? Hvis I også drømmer jer til varmere himmelstrøg, så skal I læse med her. Jeg har nemlig fundet en dejlig ferie på Suntours.dk til Rhodos, og ferien er helt ideel for familier.

Rhodos er herlig ø og også en af de mest berømte øer i det græske øhav – og det er bestemt med god grund! Solen skinner næsten året rundt, der er fascinerende og interessant historie at dykke ned i, og ikke mindst er strandene på Rhodos i verdensklasse.

Rejseguide til Rhodos

Solferie på Rhodos

I kommer til at bo på det familievenlige all inclusive hotel Princess Flora, der er beliggende i landlige omgivelser nær Kalithea på østkysten, og der er en hyggelig bugt med sandstrand og klart vand i gåafstand fra hotellet. Hotellet har et fint poolområde med et græsareal omkring med plads til solsenge. Ved poolen finder I en snackbar. Hotellet har også en hyggelig salon/lounge og en opholdsstue med TV. Desuden er der en fin have med en legeplads. I kan også benytte jer af hotellets tennisbane, billiard eller videospil (mod betaling).

Fra hotellet har I gode muligheder for at tage en tur ind til Rhodos by og syd på øen. Der kører en bus lige ude foran hotellet, I nemt kan tage hertil, eller også kan I leje cykler på hotellet.

deal-screenshot

Capture