Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Er I også så småt begyndt at drømme om sol og sommer? Hvis I også drømmer jer til varmere himmelstrøg, så skal I læse med her. Jeg har nemlig fundet en dejlig ferie på Suntours.dk til Rhodos, og ferien er helt ideel for familier.

Rhodos er herlig ø og også en af de mest berømte øer i det græske øhav – og det er bestemt med god grund! Solen skinner næsten året rundt, der er fascinerende og interessant historie at dykke ned i, og ikke mindst er strandene på Rhodos i verdensklasse.

Rejseguide til Rhodos

Solferie på Rhodos

I kommer til at bo på det familievenlige all inclusive hotel Princess Flora, der er beliggende i landlige omgivelser nær Kalithea på østkysten, og der er en hyggelig bugt med sandstrand og klart vand i gåafstand fra hotellet. Hotellet har et fint poolområde med et græsareal omkring med plads til solsenge. Ved poolen finder I en snackbar. Hotellet har også en hyggelig salon/lounge og en opholdsstue med TV. Desuden er der en fin have med en legeplads. I kan også benytte jer af hotellets tennisbane, billiard eller videospil (mod betaling).

Fra hotellet har I gode muligheder for at tage en tur ind til Rhodos by og syd på øen. Der kører en bus lige ude foran hotellet, I nemt kan tage hertil, eller også kan I leje cykler på hotellet.

deal-screenshot

Capture