Leder du efter en forårsferie på et dejligt hotel til en rimelig pris i et solrigt område? Stop søgningen! Jeg har fundet svaret! Ferie på Rhodos. Ferie på den smukke, græske ø, hvor I bor på det firestjernede Al Mare Villas. 

Al Mare Villas er placeret ved kysten af Kiotari Beach på den sydlige del af Rhodos. De elegante studio-lejligheder og villaer har fantastiske udsigter over Middelhavet, og der er såmænd også villaer med private pools.

Med dette tilbud bor I i et studiolejlighed med havudsigt. Der er separat soveværelse og separat stue, gratis wi-fi, te-køkken, privat badeværelse, fladskærms-tv og aircondition. Hvis en hel villa med privat pool kunne friste, så er der også mulighed for at opgradere 😉

Ferie på Rhodos

Hotellet finder I på Trivago.dkOg flybilletterne har jeg fundet på Momondo.dkHvis det passer bedre med en anden afgangslufthavn end København, så kan I tilpasse søgningen, så jeres ferie bliver helt perfekt. Ligesom det også er muligt at vælge andre rejsedatoer – vær opmærksom på, at prisen godt kan ændre sig.

Hotellet råder over 17 villaer, restaurant og reception. Der er rengøring dagligt, og det er muligt at tilkøbe morgenmad.

rhodos tri

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 personer i dobbeltværelse på de udvalgte datoer. Datoerne kan ændres, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter. Ligesom I også kan vælge andre værelsestyper end dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at prisen godt kan variere.

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning