fra kr. 2499

Mallorca var et af de første populære ferierejsemål i Spanien. Rejser til Mallorca blev i sin tid populære hos danskerne, der ville smage sangria, og opleve flamenco og datidens grisefester. Men Mallorca har meget mere at byde på: En fantastisk historie, en betagende natur, et dejligt klima og spændende seværdigheder!

Med denne ferie bor I på det firestjernet Alcudia Suite, der er et populært lejlighedshotel. Herfra er der kort gåafstand til både skøn børnevenlige sandstrand ved  Playa de Muro. Og med en placering midt i mellem feriebyerne Ca’n Picafort og Port d’Alcudia, kan I hurtigt finde frem til de bedst restauranter, barer og butikker.
Opholdet er et uden pension, men hvis det ønskes, kan der både vælges morgenmad eller all inclusive i bookingen af rejsen.

Ferie på Mallorca

Skynd jer ind på AarhusCharter.dk, hvor I også kan finde mere info om rejsen.

I bliver indlogeret på toværelses lejligheder, hvor der er en lille køkkenniche med de nødvendige redskaber. Men også en balkon eller terrasse er til jeres rådighed. Og naturligvis også hotellets poolområde, legeplads for børnene og diverse andre faciliteter.

deal-screenshot

Capture