fra kr. 2399

Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det forstår man godt. En af Middelhavets perler tilbyder dig smukke kyster og naturskønne områder, og lige nu kan du sikre dig en uges ferie på Mallorca i maj. Prisen er fra 2399,- pr. person. I maj er gennemsnitstemperaturen på Mallorca 20 grader, så I kan se frem til en skøn ferie i et behageligt og varmt klima.

En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

I bor på Vista Park, der er et populært lejlighedshotel beliggende i den lidt mere fredelige bydel Son Bauló, i den sydlige del af Ca’n Picafort. Ca’n Picafort var oprindeligt en lille fiskerby, og havnen og den lille marina giver stadig rejsemålet atmosfære og charme. Med indkvartering på Vista Park er I tæt ved flot sandstrand, den hyggelige strandpromenade, lokale restauranter, caféer og indkøbsmuligheder

Hotellet består af to bygninger, hvor lejlighederne ligger i den mindre afdeling med tilhørende swimmingpool, liggestole og parasoller. Udover swimmingpoolen ved lejlighederne er det også muligt at benytte swimmingpoolen og poolbaren ved hovedbygningen. De øvrige faciliteter: reception, restaurant, bar med underholdning og tennisbane finder I lige på den anden side af gaden i hovedbygningen på Vista Park.

Ferie på Mallorca i maj

Ferien finder i hos selskabet Århus Charter.

Fra hotellet er der 1,5 kilometer til centrum af Ca´n Picafort, som nemt nås på en gåtur langs den skønne strandpromenade. Men i lokalområdet finder I også et bredt udvalg af restauranter, caféer og butikker. 300 meter fra hotellet er der en dejlig strand.

Jeres pæne toværelseslejlighed er med bad/toilet, køkkenniche, telefon, TV, aircondition og balkon/terrasse. Opholdet i lejlighederne er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Morgenmad koster 500,- pr. person pr. uge (børn under 12 år: 250,-), mens halvpension koster 1000,- pr. person (børn under 12 år: 500,- pr. uge).

mallorca maj

 

 

 

deal-screenshot

mallorca screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning