fra kr. 3949

Kreta er en af danskernes mest populære ferieøer, og altid et sikkert hit for børnefamilier. Dette nyrenoverede 4,5 stjernet hotelkompleks, Hotel Solimar Aquamarine, tæt på Chania, er ingen undtagelse. Her er både luksus, gode faciliteter og en super beliggenhed 150 meter fra stranden. Og i 2017 er hotellets eget minivandland åbnet!

Hvis I ikke gider at dele pool med andre, så kan I også booke et værelse med privat pool for et par ekstra skillinger – i de lejligheder er der plads til 4 personer.

Dette ferieophold er med all inclusive, og der er afgange i dette efterår og igen fra maj næste år og helt frem til oktober 2019.

Ferie på Kreta med all inclusive

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud til jer. Hvis du vil afsted med hele familien eller nogle venner, så er der også store værelser til jer med plads op til fire personer. De i alt 102 værelser ligger fordelt i 2 etager bygninger over området med pool og haven. Alle værelse har enten en terrasse eller balkon samt air condition og køleskab blandt andet.

På hotelkomplekset kan I også finde en tennisbane, volleyball og mulighed for at spille dart, billard og bordtennis. Hvis I vil holde kroppen ved lige kan I tage en tur i fitnesscenteret, og børnene har deres egen separate pool.

Nyd bare billederne af hotellet herunder.

deal-screenshot

solimar
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning