Ferie på Kreta med all inclusive

Bestseller: Luksus på Kreta med mulighed for privat pool

p.p. from kr. 5079

Kreta er en af danskernes mest populære ferieøer og er altid et sikkert hit for børnefamilier. Dette nyrenoverede 4,5 stjernet hotelkompleks Hotel Solimar Aquamarine tæt på Chania er ingen undtagelse. Her er både luksus, gode faciliteter og en super beliggenhed 150 meter fra stranden. Hotellet har sit eget minivandland.

Hvis I ikke gider at dele pool med andre, så kan I også booke et værelse med privat pool for et par ekstra skillinger – i de lejligheder er der plads til 4 personer.

Ferie på Kreta med all inclusive

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud til jer. Hvis I vil afsted med hele familien eller nogle venner, så er der også store værelser til jer med plads op til fire personer. De i alt 102 værelser ligger fordelt i 2 etager bygninger over området med pool og haven. Alle værelse har enten en terrasse eller balkon samt air condition og køleskab blandt andet.

På hotelkomplekset kan I også finde en tennisbane, volleyball og mulighed for at spille dart, billard og bordtennis. Hvis I vil holde kroppen ved lige, kan I tage en tur i fitnesscenteret, og børnene har deres egen separate pool.

Nyd bare billederne af hotellet herunder.

deal-screenshot