fra kr. 2598

Ferie på Kreta – det lyder ikke dumt, vel? Denne rejse tager jer til det populære lejlighedshotel Primo Achilles Paradise på den græske ø, der bl.a. er kendt for sin fine sandstrande.

Der er ikke langt fra Primo Achilles Paradise til hovedbyen Chania på Kreta, og der er både gode busforbindelser dertil, eller det er muligt at hoppe på en taxa.

I Chania finder I både gamle, smukke antikke bygninger, en hyggelig havnepromenade og et bredt udvalg af cafeer, restauranter og barer. Der er også masser af shoppingmuligheder, og det er også i Chania, at I skal befinde jer, hvis I ønsker et farverigt natteliv. Hvis I har kørekort, vil jeg anbefale jer at leje en bil og udforske øen på egen hånd. Den uspolerede natur og de smukke strande er et must at opleve, når du besøger Kreta.

Ferie på Kreta i maj

I finder rejsetilbuddet hos Primo Tours. Det hyggelige og charmerende lejlighedshotel Primo Achilles Paradise (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) råder over en dejlig solterrasse, swimmingpool og en separat børnepool. Der er desuden en pool/snackbaren, som er beliggende i forbindelse med poolområdet. Tilbuddet indeholder gratis opgradering til Mini All Inclusive. Heri er morgenmad og lokale drikkevarer inkluderet, og normalt koster dette 600 kroner om ugen for en voksen og 400 kroner for et barn.

I bor på værelse, der har stue/opholdsrum med køkkenniche og køleskab, bad/toilet, aircondition mod gebyr, safetyboks mod gebyr samt balkon eller terrasse. I 2-værelses lejligheder, som dette tilbud inkluderer. er der et separat soveværelse.

Hotellet er placeret i rolige omgivelser i kort gåafstand til seværdigheder. Der er kun 300 meter til den populære strand i området.

Kreta_120225757

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning