Ferie på Koh Chang

Nyd eksotiske Thailand! Fly t/r + 11 nætter på femstjernet resort

  • Hotel Parama Koh Chang
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4543

Så er det tid til en ægte drømmerejse! Koh Chang, Thailands næststørste ø, har det hele – smuk natur, skønne strande, venlig befolkning og lækker mad. Derfor skal I da opleve den, og med denne deal kan I få fornøjelsen af en virkelig afslappende ferie med rig mulighed for at komme ned i gear og evt. opleve øens vidunderlige natur.

Jeg har sammensat denne ferie af flybilletter fundet på Momondo.dk og et ultralækkert, femstjernet resort, jeg har fundet på Trivago.dk. I flyver til Bangkok, og derfra skal I blot sydpå mod Koh Chang. Der er rig mulighed for at finde transport, når I lander i lufthavnen, enten i form af en bus eller – mere komfortabelt – en taxa.

Ferie på Koh Chang

Omdrejningspunktet for denne daseferie er Parama Koh Chang, som er beliggende i et helt roligt område på den sydlige del af øen. Der er en privat strand, og I kan også nyde den udendørs pool. Fra restauranten, hvor I kan spise virkelig lækker thailandsk og international mad, kan I opleve en helt fantastisk udsigt over solnedgangene.

Trænger I til oplevelser, kan I tage til mangroveskoven, som ligger blot 10 minutters kørsel væk, og I kan også besøge flere vandfald i omegnen.

Med tilbuddet her indkvarteres I på et standarddobbeltværelse med enten en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge. I har TV, værdiboks, aircondition og minibar på værelset, og der er naturligvis privat badeværelse.

Passer disse datoer dig ikke? Der er også billige priser på eksempelvis 22. august – 3. september, 2. – 14. september samt 12. – 24. september. Prøv dig blot frem på Trivago og Momondo.

deal-screenshot