fra kr. 3950

Maspalomas ligger på Gran Canarias sydspids og består primært af lækre hoteller og luksuriøse ferielejligheder. Det meste foregår i et roligt og afslappet tempo, og feriedagene bruges på at nyde den fantastiske sandstrand eller på at slentre hyggelige ture langs kysten til Playa Meloneras. I forlængelse af stranden ligger en af sydkystens største attraktioner, Dunas de Maspalomas. Her ligger dyner af gyldent sand, og skaber en unik udsigt, som mest af alt leder tankerne hen på Saharas ørken. Dunas de Maspalomas er desuden hjemsted for et væld af sjældne plantearter.

Maspalomas

Billig ferie på Gran Canaria

Det er på Sunweb.dk, I finder denne ferie til skønne Gran Canaria.

I bor på det populære Bungalows Club Maspalomas som består af hvidkalkede bungalows spredt ud over en hyggelig have. De enkelt møblerede bungalows er alle indrettet med tekøkken, en terrasse med siddemøblement og solsenge. Bungalows Club Maspalomas har et skønt poolområde med to swimmingpools og en børnepool, som alle er opvarmet i vinterhalvåret. Fra hotellet er der 1,5 km til stranden, som nemt nås med shuttlebussen. Sunweb anbefaler Bungalows Club Maspalomas til især børnefamilier, som ligger vægt på at bo i hyggelige og fredelige omgivelser, når ferien går til Gran Canaria.
Der er plads op til fire personer i disse bungalows, max 3 voksne og 1 barn, som er udstyret med et fuldt udstyret minikøkken og terrasse med møbler.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning