fra kr. 2333

Portugals populære ferieparadis Algarvekysten danner rammen for denne skønne ferie. En uge på pænt og hyggeligt lejlighedshotel med fly tur-retur fra København for bare 2333,- pr. person.

Algarvekysten tilbyder dejligt klima, skønne sandstrande og flot natur. Den 150 kilometerlange sydvendte kyst er et miks af små bugte, feriebyer og historiske monumenter. Der er masser at give sig til. I kommer til at bo 15 minutters gang fra Albufeira Tyrefægtningsarena og Oura-stranden.

Området Albufeira, som I bor i, er et populært rejsemål. Gaderne snor sig som små labyrinter, som I kan udforske. Byen kan deles op i den gamle bydel,  hvor blændende hvide huse og glatte marmortrapper danner kulisserne. Derudover er der området omkring ”The Strip” – det er her, man finder alle barerne og natklubberne.

Ferie på Algarvekysten i april

Hvis en tur til Portugal og Algarvekysten lyder som den perfekte ferie, så klik ind på Expedia.dk, hvor du finder rejsetilbuddet.

I bliver indkvarteret på lejlighedshotellet Natura Algarve Club (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 527 anmeldelser), der bl.a. råder over en udendørs pool, en børnepool, en bar/lounge, gratis wi-fi på fællesarealerne og gratis parkering. Lejlighederne har køkken med køleskab og mikrobølgeovn, balkon eller terrasse, tv med satellitkanaler og eget badeværelse.

3528741_38_z
Kilde: Expedia

 

 

 

deal-screenshot

alagarve
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning