Ferie med lejebil på Kreta

En uges ferie i firestjernet ferievillaer med daglig morgenmad, inklusiv fly

  • Hotel Agroikies
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ellinair
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3715

Omtrent midt på Kreta, ved Agios Thomas, finder du disse helt fantastiske og gennemførte ferievillaer i græsk stil. De ligger oppe i de grønne bjerge med en super udsigt. Den svalende pool kompenserer for, at der er 30 km til nærmeste strand. Meeeen, med en lejet bil med i dette ferietilbud, så er 30 km bestemt også til at overskue.

Er du blevet nysgerrig? Du kan læse mere i mine næste linier, eller simpelthen bare springe direkte til tilbudet, som er fundet på Eliza was here.

Helt kort: Du får en uges ferie med lejebil på Kreta i en firestjernet ferievilla med daglig morgenmad og en tur/retur billet fra enten København eller Billund. Lejebilen er med fri kilometer. Tilbudet kan bruges i perioden fra maj til oktober.

Ferie med lejebil på Kreta

I bookingen af denne ferievilla, Agroikies, kan I vælge mellem forskellige typer af indlogeringer. Enten en studio med plads fra 1-3 personer eller en større 2-værelseslejlighed med plads op til 4 personer. Fra april 2017 åbnes der op for en 3-værelseslejlighed med privat pool. Privat pool! Kan det blive mere lækkert?

Og hvis I ikke selv føler for madlavningen en af dagene, så kan I blot bevæge jer rundt om hjørnet i villakomplekset til restauranten, der serverer typiske og klassiske græske retter. Det skulle være ret så lækkert, har jeg læst mig frem til.

deal-screenshot