Ferie med halvpension i Kroatien

En uges sommerferie ved Dubrovnikkysten på lækkert hotel lige ud til vandet

  • Hotel Hotel Admiral Grand
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 6304

Det nye sort for charterrejser kan meget vel blive Kroatien, hvis det da ikke allerede er det. Denne gang går turen til Slano, hvor en ferie med halvpension i Kroatien venter jer. Der er afgang fra juni til juli, så vi snakker højsæsonen her, men prisen er stadig i bund. Det er vist kun Tyrkiet, der kan være billigere i denne tid. Jeg mener, en uge med halvpension på et 4,5 stjernet hotel direkte på stranden inklusiv fly og transfer fra bare 6.304,- pr. person.

Det er på Sunweb.dk, at I finder dette suveræne ferietilbud.

Ferie med halvpension i Kroatien

I kan se frem til en uge, eller måske endda fire uger hvis I lyster, på det imponerende 4,5 stjernet Hotel Admiral Grand, hvor I bor lige ud til stranden men stadig i centrum af Slano på Dubrovnikkysten.
I bookingen kan I vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, som har plads op til tre personer. Værelserne er enten med havudsigt eller bjergudsigt.

Mulighederne for afslapning og aktiviteter på hotellet er mange. Lige fra wellness og fitness, til diverse sportsaktiviteter både til vands og til lands. Og så har I jo halvpension under opholdet, hvilket inkluderer morgenmad og aftensmad. Frokostmulighederne i området er mange.

deal-screenshot