Ferie med all inclusive på Tenerife

En eller to uger på hyggeligt hotel, inkl. fly fra Hamborg eller Kbh

  • Hotel Villa de Adeje Beach
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 4629

Tenerife er et sikkert feriehit for hele familien. Milde, men dog varme, temperaturer året rundt. Masser af sol og lækre strande med både hvidt og sort sand, som følger af den vulkaniske aktivitet på denne Atlanterhavsø. Og nu kan I blive præsenteret for en ferie med all inclusive på Tenerife. Om I vil afsted en eller to uger, eller fra København eller Hamborg – det er op til jer. I kan rejse afsted i perioden fra nu af og helt indtil april 2018.

Og prisen? Den starter fra 4.629,-, og så er det inklusiv transfer fra lufthavnen til hotellet. Og nu sidder I nok bare tilbage med et spørgsmål. Hvilket hotel skal I bo på? Det er det 3-stjernede Villa de Adeje Beach, og som navnet afslører, ligger det tæt på stranden. Men her er også fitnessrum, sauna, spa, boblebad, dart, billiard mm…

Ferie med all inclusive på Tenerife

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud.

Hotellet har flere forskellige lejligheder at vælge imellem på sine otte etager. Der er toværelses med plads op til fire voksne, og studiolejligheder, hvor tre voksne kan indlogeres. Begge typer af lejligheder har et fuldt udstyret køkken samt møbleret altan.

Hotel Villa de Adeje Beach ligger ved Costa Adeje, på sydvestsiden af Tenerife, tæt på den lækre strand, som uden tvivl vil lokke jer tidligt ud af sengen hver morgen for en dukkert.

deal-screenshot