Ferie med all inclusive på Malta

Hotelophold m. morgenmad, fly tur-retur, transport mellem lufthavnen og hotellet samt havnecruise

  • Hotel 115 The Strand Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4499

Malta er et af de mindste lande i verden og består af syv småøer. Dog er det kun to de to største øer, Malta og Gozo, som er tætbefolkede. Det er førstnævnte ø, at denne rejse går til.

På Malta kan I glæde jer til milde temperaturer og mange solskinsdage. Her er masser af oplevelser for de historieinteresserede, men hvis I hellere vil slappe af og tage til stranden, så kan I også det. Malta byder på smuk natur, mange badestrande og en fascinerende historie. I kan f.eks. besøge de forhistoriske Megalithic-templer, som blev bygget mere end 3000 år f.v.t. og i dag er på UNESCOs Verdensarvsliste

Det er svært ikke at blive forelsket i Malta fra første øjekast. Butikker, kultur, historie, natteliv og selvfølgelig fortrinlige muligheder for at dykke ned i det krystalklare hav, solbade ved strandbredden og nyde den smukke udsigt over Middelhavet. 

Ferie med all inclusive på Malta

Det er på Suncharter.dk, at du du finder denne all inclusive ferie.

Indlogeringen sker på det lækre Soreda Hotel, der ligger 450 meter stranden og 500 meter fra centrum af byen Qawra. Flyet afgår fra Aalborg Lufthavn i sommerhalvåret med priser startende fra 3.199,- for en uges all inclusive ferie. Det er også muligt at få 2 eller 3 ugers ferie.
Hotellet har flere poolområder samt et fitnesscenter.

På Soreda bor man i dobbeltværelser, der alle har balkon eller terrasse, aircondition samt køleskab.

deal-screenshot

deal malta