Ferie med all inclusive i Icmeler

Nyd en uges ferie på hotel med 4 swimmingpools - fly og transfer inkluderet

  • Hotel Julian Forest
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3449

Icmeler er en populær feriedestination i Tyrkiet bare 8 kilometer fra Marmaris. I kan roligt bestille denne rejse, hvis I søger en hyggelig familievenlig ferie med all inclusive i Icmeler. I kan nyde hinandens selskab og slappe af i smukke, naturskønne omgivelser uden for byen. Der er masser af mulighed for at plaske rundt i hotellets fire swimmingpools, ligesom familiens vandhunde kan hygge sig med de to sjove vandrutsjebaner.

Det er Sunweb.dk, som udbyder denne rejse. På ferien har I også mulighed for at blive forkælet med tyrkisk bad og massage (mod betaling), og ungerne kan opleve de spændende og sjove aktiviteter i børneklubben (der tales dog ikke dansk).

 

Ferie med all inclusive i Icmeler

I bliver indkvarteret på Hotel Julian Forest, som er firestjernet og ideel til familier, som vil slappe af i fredelige og smukke omgivelser. Hotellet har værelser med plads til fire.

Fra hotellet kan I nemt tage den lokale bus til centrum af Icmeler eller Marmaris, hvis I søger lidt oplevelser. Opholdet er med all inclusive, så alle måltider er betalt hjemmefra.

deal-screenshot