fra kr. 2994

Hvert år besøger mange danskere Malaga. Og det forstår man godt. Malaga, der ligger på Coste del Sol kysten, tilbyder dejlige strande, lækker mad og solrigt vejr. Foråret i Malaga går fra marts til maj og kan sammenlignes lidt med den danske sommer, hvor der ca. er samme antal soltimer og temperatur. Derfor er en forårsferie i april til Malaga absolut en god idé!

Udover Malagas mange muligheder for sol- og vandbadning, så er der også naturoplevelser i området. Øen Gibraltar ligger tæt ved, og her er der forskellige seværdigheder. Oplevb Gibraltar-aber, kast dig ud på en svævebane eller tag på bådtur og se delfiner.

I Malaga er der mange restauranter og barer, så når man er færdig med dagens udflugter, om det er dase ved stranden eller natur-ekspeditioner, så er der også masser af muligheder for at indtage lækker spansk mad og tapas. Byens historier er mere end 3000 år gammel, så der er mange oplevelser for de historie-interesserede. Den gamle bydel i Malaga bærer tydeligt præg af mere end 800 års arabisk indflydelse, og Alcazaba –Málagas svar på Granadas Alhambra – er et maurisk fæstningsværk, som ligger på en bakke bag byen med udsigt over havnen. Det er et imponerende bygningsværk, og dele af bygningen går helt tilbage til 700-tallet. I Malaga kan du også besøge maleren Pablo Ruíz Picassos gamle hjem. Huset, hvor han begyndte sin karriere, er åbent for publikum.

Ferie ved Malaga i april

Hvis det lyder lokkende med en uges ferie i Malaga i april, så klik dig ind på Expedia.dk. Her finder du tilbuddet, der flyver dig fra København til Malaga. I bliver indkvarteret i lejlighed tæt ved byen.

I kommer til at bo i en lejlighed i komplekset Apartamentos Vega Sol Playa. Lejligheden (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 157 anmeldelser) er beliggende ved stranden i Fuengirola, og den er indrettet med køkken og terrasse. Lejligheden er perfekt, hvis du ønsker masser af frihed og muligheden for at lave små måltider selv. Der er bl.a. aircondition, mørklægningsgardiner og gratis wi-fi. Lejligheden har også eget badeværelse med badekar eller brusebad.

7871045_3_z

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning