Ferie i Los Angeles

Oplev Hollywood! Fly + 6 nætter på hotel med morgenmad

  • Hotel Hollywood Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 6563

Har du en drøm om at opleve Los Angeles og Hollywood med alt, hvad det indebærer af stjernestøv, shopping, sightseeing og palmer? Jeg har fundet en rigtig cool tur, hvor du kommer til at bo på et lækkert 4-stjernet hotel. Turen er inkl. fly tur-retur fra København.

Jeg har fundet det skønne hotel på Trivago, mens fly er fundet her på Momondo, så nu kan du mænge dig med de rige og berømte i nær fremtid!

Ferie i Los Angeles

Du bliver indkvarteret på det 4-stjernede Hollywood Hotel, som er den perfekte base for din ferie i Los Angeles. Værelserne er hyggeligt og elegant indrettet, og der er TV samt privat badeværelse. Efter en lang dag med sightseeing og shopping kan du slappe af i hotellets lækre udendørs swimmingpool eller holde formen ved lige i hotellets fitnesscenter.

Hotellet ligger i hjertet af Hollywood, og Hollywoodskiltet, Entertainment District, Mann’s Chinese Theater, Walk of Fame og berømtheders hjem er alt sammen at finde lige i nærheden! Der er et metrostop lige ved hotellet, så du let kan komme ud og se dig omkring.

deal-screenshot